Arta vânzării

Arta vânzării

Zig Ziglar

Arta Vânzării este o carte scrisă de Zig Ziglar, unul dintre cei mai renumiți speakeri și antreprenori din lume. Cartea este un ghid cuprinzător despre arta vânzării, care oferă sfaturi valoroase pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vânzare.

Zig Ziglar abordează o gamă largă de subiecte legate de vânzări, inclusiv: identificarea potențialilor clienți, stabilirea obiectivelor de vânzări, dezvoltarea unei strategii de vânzare, comunicarea eficientă cu clienții și gestionarea obiecțiilor acestora. Autorul ne împărtășește, de asemenea, experiențele personale și oferă exemple practice, astfel încât cititorii să poată înțelege mai bine principiile și tehnicile de vânzare. Una dintre caracteristicile distincte ale cărții este abordarea pozitivă și motivațională a subiectului. Autorul crede că oricine poate deveni un bun vânzător dacă își dezvoltă abilitățile potrivite și are o atitudine pozitivă. „Întreabă. Ascultă. Vinde” este sfatul autorului. Deși cartea a fost scrisă în 1984, multe dintre principiile și tehnicile prezentate sunt relevante și astăzi.

„A fost revigorant să treci printr-o lectură așa de simplă despre vânzări – „The Art of Selling” de  Zig Ziglar …”

capitalideasonline.com

Cartea a fost publicată în 2009 de Editura Amaltea.

Despre autor:

Zig Ziglar a fost un autor, speaker și antreprenor de renume mondial. S-a născut în 1926 în Alabama, SUA și a murit în 2012. Zig Ziglar a început să lucreze ca vânzător la vârsta de 18 ani și a avansat rapid în carieră. După ce a părăsit domeniul de vânzări, Zig Ziglar a devenit speaker motivațional și autor de cărți, inspirând milioane de oameni din întreaga lume prin mesajele sale de succes, abilități de comunicare, leadership și dezvoltare personală. Printre cele mai populare cărți ale sale se numără „See you at the top”, „Arta vânzării” și „Rămâi motivat”.