Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare Reasigurare din România, organizează cea de a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada A.S.F., dedicat tuturor elevilor aflați în acest an școlar în clasele VII-IX sau X-XII în cadrul unităților școlare din România, indiferent de tipul acestora.

Înscrierile pentru concurs pot fi efectuate în perioada 26 februarie 2024 – 11 martie 2024.

Concursul se va desfășura online în data de 23 martie 2024, în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2024.

Olimpiada A.S.F. își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada A.S.F. va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor. Regulamentul concursului, informații despre înscriere și alte informații utile se găsesc pe mai sus.