București, 11 aprilie 2024

Olimpiada ASF  – Concursul online de cunoștințe în domeniul financiar non-bancar, organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), a ajuns la final.

Astăzi ne bucurăm să vă anunțăm câștigătorii Olimpiadei A.S.F. de educație financiară:

Elevii claselor a VII-a – a IX-a

Locul I – Niță Călin Ionuț, clasa a VIII-a, Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”, Târgoviște

Locul II – Bidireanu Rareș Ștefan, clasa a VII-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino”, Târgoviște

Locul III – Dumitrașcu Ioana Sorina, clasa a IX-a, Colegiul Național „Cuza Vodă”, Huși,

Elevii claselor a X-a – a XII-a

Locul I – Mustățea Rebecca, clasa a X-a, Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, Pucioasa

Locul II – Bîrdeș Daniel Alexandru, clasa a X-a, Colegiul Economic „Ion Ghica”, Târgoviște

Locul III – Militaru Andrei Laurențiu, clasa a XII-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino”, Târgoviște

Felicitări tuturor câștigătorilor! Sperăm că experiența acumulată în acest concurs național îi va motiva să își însușească și mai multe cunoștințe și să devină astfel creatorii propriei reușite financiare.
Mulțumim pentru efortul și diligențele depuse de toate cadrele didactice care au făcut posibilă reușita acestor elevi și care au înțeles  că o educație financiară solidă este cheia unei vieți prospere și echilibrate.

Mult succes în continuare tuturor!

Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare Reasigurare din România, organizează cea de a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada A.S.F., dedicat tuturor elevilor aflați în acest an școlar în clasele VII-IX sau X-XII în cadrul unităților școlare din România, indiferent de tipul acestora.

Înscrierile pentru concurs pot fi efectuate în perioada 26 februarie 2024 – 11 martie 2024.

Concursul se va desfășura online în data de 23 martie 2024, în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2024.

Olimpiada A.S.F. își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada A.S.F. va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor. Regulamentul concursului, informații despre înscriere și alte informații utile se găsesc pe mai sus.