IMM Hub este platforma interactivă de consultare a antreprenorilor cu privire la dificultățile pe care le întâmpină, precum și de prezentare a unor soluții concrete pe care le oferă piețele financiare non-bancare. Utilizarea instrumentelor și produselor financiare adecvate nevoilor companiilor are ca rezultat dezvoltarea economică.

Programul IMM Hub are ca obiectiv crearea de hub-uri antreprenoriale regionale prin care își propune să dezvolte și să consolideze cu noi proiecte, menite să adreseze nevoi concrete, demersului ASF de educație financiară adresat acestui segment alăturându-se și ISF, organizații profesionale specifice, centre universitare, alte instituții care pot avea un rol în creșterea economică.

Lansat în noiembrie 2022, IMM Hub a început să formeze comunități în cele 8 regiuni de rezvoltare regională a României: Vest, Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest și București și Ilfov. Întâlnirile periodice, organizate în diferite orașe din fiecare regiune, precum și o comunicare constantă sunt elemente în jurul cărora funcționează aceste hub-uri.

Pentru un antreprenor este extrem de folositor să își cunoască propriile forțe. Managementul afacerii, echipei, dar și propriul management depind de capabilitățile pe care fiecare le are sau și le poate dezvolta. Aici aveți un scurt test care vă poate oferi câteva idei de formare și control al modului în care vă formați aceste abilități. Acest test este unul dintre cele utilizate de marile universități din lume la studierea economiei.