IMM Hub este platforma interactivă de consultare a antreprenorilor cu privire la dificultățile pe care le întâmpină, precum și de prezentare a unor soluții concrete pe care le oferă piețele financiare non-bancare. Utilizarea instrumentelor și produselor financiare adecvate nevoilor companiilor are ca rezultat dezvoltarea economică.

Programul IMM Hub are ca obiectiv crearea de hub-uri antreprenoriale regionale prin care își propune să dezvolte și să consolideze cu noi proiecte, menite să adreseze nevoi concrete, demersului ASF de educație financiară adresat acestui segment alăturându-se și ISF, organizații profesionale specifice, centre universitare, alte instituții care pot avea un rol în creșterea economică.

Lansat în noiembrie 2022, IMM Hub a început să formeze comunități în cele 8 regiuni de rezvoltare regională a României: Vest, Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest și București și Ilfov. Întâlnirile periodice, organizate în diferite orașe din fiecare regiune, precum și o comunicare constantă sunt elemente în jurul cărora funcționează aceste hub-uri.