Calea către independența ta financiară

Calea către independența ta financiară

Peter Mallouk, Tony Robbins

Arta Vânzării este o carte scrisă de Zig Ziglar, unul dintre cei mai renumiți speakeri și antreprenori din lume. Cartea este un ghid cuprinzător despre arta vânzării, care oferă sfaturi valoroase pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vânzare.

Zig Ziglar abordează o gamă largă de subiecte legate de vânzări, inclusiv: identificarea potențialilor clienți, stabilirea obiectivelor de vânzări, dezvoltarea unei strategii de vânzare, comunicarea eficientă cu clienții și gestionarea obiecțiilor acestora. Autorul ne împărtășește, de asemenea, experiențele personale și oferă exemple practice, astfel încât cititorii să poată înțelege mai bine principiile și tehnicile de vânzare. Una dintre caracteristicile distincte ale cărții este abordarea pozitivă și motivațională a subiectului. Autorul crede că oricine poate deveni un bun vânzător dacă își dezvoltă abilitățile potrivite și are o atitudine pozitivă. „Întreabă. Ascultă. Vinde” este sfatul autorului. Deși cartea a fost scrisă în 1984, multe dintre principiile și tehnicile prezentate sunt relevante și astăzi.

„A fost revigorant să treci printr-o lectură așa de simplă despre vânzări – „The Art of Selling” de  Zig Ziglar …”

capitalideasonline.com

Cartea a fost publicată în 2009 de Editura Amaltea.

Despre autor:

Peter Mallouk este președinte și CEO al Creative Planning, o companie de servicii de management, planificare și consiliere a averii, dar și KCCAN!, o organizație de voluntariat dedicată îmbunătățirii vieții copiilor din Kansas City și Pathway Financial Education, o organizație care asigură educație financiară comunităților lipsite de resurse. În 2017 a câștigat Premiul Central Midwest Entrepreneur of the Year acordat de Ernst & Young.

Tony Robbins este autor, antreprenor, profesionist în strategii de afaceri, life coach și filantrop. American Express îl consideră unul dintre cei mai buni șase lideri de afaceri din lume.