Începe cu ce nu-ți place!

Începe cu ce nu-ți place!

Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place! (titlul original Eat That Frog!) este o carte scrisă de Brian Tracy în care autorul abordează un subiect controversat și provocator – acela că, pentru a avea succes în viață, trebuie să faci lucrurile care îți displac cel mai mult. „Cea mai dificilă parte a oricărei sarcini importante este să începi” este sfatul autorului, care explică cum mulți oameni evită să facă lucrurile pe care le urăsc și preferă să-și petreacă timpul făcând doar lucrurile care îi fac fericiți. Cu toate acestea, el argumentează că acest lucru este un obstacol în calea dezvoltării personale și profesionale și că, prin a face lucrurile care îți displac cel mai mult, ieșind din zona de confort, poți să-ți dezvolți capacitățile și abilitățile și să-ți atingi obiectivele.

Brian Tracy oferă o serie de strategii și tehnici pentru a face față lucrurilor care ne plac mai puțin și pentru a transforma aceste activități într-un motor al dezvoltării personale. Autorul oferă sfaturi practice – să începi cu lucrurile mici, să îți stabilești obiective precise și să îți faci un plan, să îți schimbi atitudinea față de aceste activități, să îți dezvolți abilitățile și să îți îmbunătățești performanțele. Cartea abordează și alte subiecte importante: managementul timpului, concentrarea și disciplina.

„Brian Tracy te ajută să îți stabilești obiectivele și să le atingi într-un timp record, urmând pas cu pas un proces de lucru bine pus la punct.”

The Coaching Academy

„Brian Tracy este legenda productivității și a dezvoltării personale.”

Arthur Worsley

Cartea a fost publicată în 2022 de Editura Curtea Veche Publishing.

Despre autor

Brian Tracy este un cunoscut autor și expert în dezvoltare personală și business. S-a născut în Canada, în 1944 și a urmat studii de specialitate în domeniul vânzărilor, marketingului și managementului. Tracy a publicat o multitudine de cărți și a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanțele în viața personală și profesională. Tracy a avut o carieră impresionantă în business, lucrând în domeniul vânzărilor și al marketingului în mai multe companii mari și de succes, precum IBM și Ford, a fondat și condus propriile sale companii, inclusiv Brian Tracy International.