Îndrăznește să câștigi!

Îndrăznește să câștigi!

Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Poate ne dorim mai mulți bani. Sau poate un loc de muncă mai stimulativ. Poate visăm la o relație sentimentală deosebită. Sau poate ne dorim celebritatea. În visele noastre, toți aspirăm la lucruri importante. Dar, mulți dintre noi pur și simplu nu obținem rezultatele la care visăm. Constatăm că nu avem suficienți bani, că lipsește romantismul din viața noastră, că nu reușim să înregistrăm succese, că nu avem bucurii. Ne simțim neîmpliniți sau nemulțumiți. Într-un mod foarte profund și personal, simțim că nu ne ridicăm la nivelul întregului nostru potențial, că nu suntem câștigători. Oare de ce? De ce nu suntem ceea ce ne dorim să fim? De ce nu avem tot ce ne dorim? De ce nu avem prosperitatea la care aspirăm și poziția social pe care o visăm? Cartea este tocmai impulsul adresat fiecărui cititor pentru a-l determina să acționeze în loc să ezite, să spună ceea ce trebuie atunci când este tentat să tacă și să preia inițiativa în loc să lase pe oricine altcineva să acționeze în locul său. Lucrarea demonstrează că nu este suficient să avem aspirații și vise, că fiecare deținem cu adevărat potențialul să le împlinim, ceea ce ne va face să obținem rezultate uimitoare. Jack Canfield și Mark Victor Hansen oferă cititorilor o lectură prețioasă din care putem învăța cum să gândim ca niște învingători și cum să credem în ceea ce putem deveni.

„O carte ideală pentru oricine își dorește cu adevărat să obțină mai mult în viață. Jack Canfield și Mark Victor Hansen au inspirat milioane de oameni din întreaga lume să-și depășească temerile și să-și creeze vieți ideale. Dare to Win te învață să gândești ca un adevărat învingător și să crezi în ceea ce poți deveni.”

New York Times

 

Cartea a apărut în 2009 la Editura Amaltea.

 

Despre autori:

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, participând ca invitat special la peste 1.000 de emisiuni radio-TV și podcast-uri. Expert internațional în potențialul uman, speaker motivational și antreprenor, a creat un program de dezvoltare a carierei Train the Trainer, în urma căruia a format în 112 țări sute de profesioniști în domeniul potențialului uman.

Mark Victor Hansen este autor, vorbitor și trainer American în domeniul inspirațional și motivațional. În 2004 a fost inclus în Sales & Marketing Executive International’s Hall of Fame, primind premiul Ambassador of Free Enterprise.

Cei doi au creat seria de cărți Chicken Soup for the Soul care s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.