2 noiembrie 2023

Noaptea albă a universităților

Speakeri

alexandra

Alexandra Bontaș

lector ASF, formator
paul dumitru

Paul Dumitru

dr, MBA, CPCU – lector ASF
dan chitic

Dan Chitic

lector ASF
WhatsApp Image 2023-03-08 at 10.50.07

Vlad Nicolăescu

lector ASF

Program

Noaptea Albă a Universităților, ediția a II-a, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Noaptea Albă a Universităților este evenimentul tău, unde ai parte de EDUTAIMENT, NETWORKING, COACHING și MENTORING, vei avea ocazia să întâlnești și să afli poveștile unor mari personalități din business, lumea artistică, sportivă și academică, care să te ajute să îți transformi pasiunile în afaceri sau carieră. Vei avea parte și de distracții, concursuri cu premii și multe surprize! Intrarea este liberă pentru toți studenții și elevii din Iași!

Este ocazia ta să:

  • te întâlnești cu perosonalități din mediul de business
  • participi la training-uri de dezvoltare personală
  • descoperi oportunități de carieră
  • afli mai multe despre lumea financiară
  • îți verifici nivelul de educație financiară prin participarea la concursuri cu premii attractive
  • obții un certificat care te poate ajuta în dezvoltarea profesională
  • afli mai multe despre tehnologiile viitorului
  • ai parte de districație, participând la un eveniment unic

MARKETPLACE

Te așteptăm în zona fizică în care se întrec mai multe companii mari, prezentând într-un format interactiv și atractiv ce fac ele, ce servicii și produse comercializează ș.a. Va fi o „piață” unde sunt prezenți marii jucători economici și financiari și unde tu poți afla mai multe dar poți și să le „testezi” rezistența!

Vei avea parte nu numai de cunoaștere, dar și de o experiență inedită și de multe cadouri! Nu rata să treci prin Marketplace!

Te vei întâlni cu: ASF, UNSAR, BVB, Estinvest, BT Asset Management, BT Capital Partners, BRK Financial Group, Goldring, Tradeville, Antibiotice Iași, OMV Petrom, Nestle, Omniasig, NN Asigurări de viață, Omniasig Asigurări – VIG, Uniqa Asigurări, Grup Șerban Holding, Groupama Asigurări, Generali Romania, Eurolife FFH Asigurări de viață, BCR Asigurări de viață – VIG,

MOCK TRIAL

Un mock trial este un proces de simulare practicat în marile universități de drept din întreaga lume, Participanții își asumă rolurile părților și luptă pentru susținerea cauzei lor. Vor veni cu probe și cu martori surpriză, strategiile lor bazându-se pe abilitatea de a fundamenta propria argumentare, de a improviza și, mai ales, pe doința de a câștiga.

Este primul exercițiu de simulare a unui caz care este ispirat din istoria financiară internațională, dar care este adecvat legislației aplicabile în România și sistemului judiciar autohton. Este un exercițiu pregătit și prezentat de studenții Facultății de Drept din cadrul UAIC.

Nu rata „procesul secolului”!

COLȚUL DE TRANZACȚIONARE

Dacă îți dorești să investești și să câștigi bani prin intermediul bursei, dar nu știi cum, poți veni la Colțul de tranzacționare amenajat de Bursa de valori București și Estinvest SA. Aici ai parte nu numai de explicații din care poți afla mai multe despre cum funcționează piața de capital și cum poți fii și tu investitor, dar vei vedea demonstrații practice și vei putea experimenta chiar tu, fără a risca banii propria, folosindu-te de platforma demo.

Îndrăznește să afli mai multe și ia atitudine față de viitorul banilor tăi!

DO, LIKE, SHARE 360®

Când vrei să râzi, vino să faci poze la 360® Photo Booth! Noaptea Albă a Universităților îți oferă ocazia participării la experiențe de dezvoltare 360®, atunci de ce să nu îți aduci aminte de acest eveniment în același fel? O poză face cât un milion de cuvinte, dar un film dinamic cu tine și prietenii tăi depășește orice sumă!

Fotografiile tale vor face înconjurul rețelelor sociale – share cu lumea experiența ta! Nu uita, fii mândru că în Iași este organizat acest eveniment în 2023!

GAMIFYING

Educația financiară este despre bani, despre viață, despre tine? Știi cum să folosești cardurile? Știi ce este o asigurare obligatorie RCA? Ai auzit de investiții?

Ești pregătit să transformi ce știi în premii atractive?  Vino la concursul interactiv pe teme financiare. Vei intra în competiție digitală și vei „juca” răspunsurile care să te ducă pe podium! Nu rata ocazia de a te distra productiv!

CONCURSURI CU PREMII INSTANT

Pentru a face seara și mai specială, participanții au pregătită o surpriză: premii atrăgătoare! Cum poți participa? Simplu! Răspunzi la o întrebare, îți faci vocea auzită … Te poți număra printre norocoșii din această seară, trebuie doar să te faci remarcat de omul „invizibil” care te caută și care dă premii … Stai până la sfârșit și fii prezent pentru a-ți revendica premiul pe loc!

ALEGE PENTRU TINE

Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară îți aduc invitați de top din lumea financiară, care îți vor prezenta diferite perspective menite nu numai să îți îmbunătățească abilitățile și cunoștințele necesare unui consumator înțelept de servicii și produse financiare, dar te pot și ajuta și în dezvoltarea ulterioară a carierei profesionale.

Prezentările interactive pornesc de la  cerințele actuale ale pieței muncii și continuă cu dificultățile cu care se confruntă viitorii angajați, mai ales în contextul actual. Vei regăsi prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul financiar și nu numai.

Ești prezent la Noaptea Albă și ești interesat de prezentările programate în cadrul acestui eveniment? Poți alege oricare dintre prezentări, poți intra în orice sală dorești și poți alege un mix de prezentări și activități, numai tu fiind cel care decide cum să îți petreci timpul!

Ca urmare a participării, studenții vor primi Certificate de participare eliberate de ISF și recunoscute de instituțiile care activează în domeniul piețelor financiare non-bancare.

VOCEA TA POATE FI AUZITĂ LIVE!

Direct de la eveniment, pe parcursul serii se va transmite live la radio și vocea ta poate fi una dintre vocile care se vor face auzite în toată regiunea! Iar în timpul acesta, poți câștiga și premii instant! Urmărește distracția …

Cum ajungi:

Locația: : Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

Adresa: Bulevardul Carol I, Nr.11, 700506, Iaşi, România
Autobuz:
Tramvai: