Principiul 80/20. Cum să obții mai mult cu mai puțin 

Principiul 80/20. Cum să obții mai mult cu mai puțin 

 Richard Koch

 

Principiul 80/20. Cum să obții mai mult cu mai puțin este o carte care se concentrează pe conceptul „80/20” și afirmă că 80% din efectele unui eveniment sau acțiune sunt produse de doar 20% din cauzele sale. În cartea sa, Richard Koch explică cum acest principiu se aplică în toate aspectele vieții, de la business la viața personală și sănătate. El oferă exemple concrete cum acest principiu poate fi utilizat pentru a îmbunătăți performanța și eficiența, cum ar fi: reducerea cheltuielilor, creșterea veniturilor și îmbunătățirea productivității. În această carte sunt prezentate propriile experiențe și sfaturi ale autorului pentru a aplica principiul 80/20 în viața de zi cu zi.

Cartea este structurată bine și este plină de exemple și ilustrații, reprezentând o resursă valoroasă pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine conceptul și să îl aplice în viață. Principiul 80/20. Cum să obții mai mult cu mai puțin este o carte excelentă, indiferent dacă ești antreprenor, manager sau pur și simplu o persoană interesată de dezvoltare personală.

„Koch este un susținător puternic al Principiului 80/20. Citește-i cartea și vei deveni și tu un adept al lui.”

Andrew Campbell

Cartea a fost publicată în 2018 de Editura Meteor Press.

Despre autor

Richard Koch este antreprenor, investitor și autor britanic, cunoscut pentru teoriile și ideile sale despre strategii de business, antreprenoriat și dezvoltare personală. A scris mai multe cărți de succes, cele mai cunoscute fiind „The 80/20 Principle: The secret of achieving more with less”, „The power laws: The science of success” și „Simplify: How the best business in the world succeed”.