Secretele minții de milionar

Harv Eker

În Secretele minții de milionar, Harv Eker dezvăluie un lucru important, demn de introspectivă pentru fiecare cititor, anume care este „veriga” lipsă dintre dorința de a avea succes și atingerea acestuia. Autorul ne provoacă să ne întrebăm de ce oare unii oameni par să se îmbogățească ușor, în timp ce alții sunt destinați unei perpetue vieți de lupte financiare? Oare diferențele privind educația, inteligența, abilitățile, timpul, obiceiurile de muncă, contactele, norocul, alegerea locului de muncă, afaceri sau investiții să fie răspunsurile? Dacă o să citiți această carte, veți afla că autorul nu crede în motivele enumerate mai înainte. El consideră că dacă nu te descurci financiar atât de bine pe cât ți-ai dori, va trebui să-ți schimbi strategia. Concluzia lui Eker este aceea că dacă rămânem ancorați din virtutea inerției în a nu schimba nimic din comportamentul nostru financiar, atunci aceasta va fi viața noastră mereu. Dar, dacă ne revizuim acest comportament, avem toate șansele să atingem ceea ce numim succes.

Chiar dacă pare ușor bombastic, Eker ne îndeamnă să gândim așa cum gândesc oamenii bogați și să facem ceea ce fac ei pentru a ne crea șanse de îmbogățire. „Dacă obiectivul tău este să îți fie confortabil, este probabil să nu devii niciodată bogat. Dar, dacă scopul tău este să devii bogat, ai șanse să ai o viață foarte confortabilă.”

„T. Harv Eker ne oferă un plan și instrumentele necesare pentru a ne construi casa bogăției, din interior spre exterior, așa că va rezista testului timp și împrejurări.”

Dr. Denis Waitley, autorul cărții Semințele măreției

„Studiați această carte de parcă viața voastră ar depinde de ea … din punct de vedere financiar!”

Anthony Robbins, considerat unul dintre cei mai buni strategi de afaceri din lume

Cartea este publicată în anul 2019 de Editura Curtea Veche.

Despre autor:

Harv Eker este scriitor, om de afaceri și speaker motivațional, cunoscut mai ales pentru teoriile sale despre bunăstare și bani. Începând să muncească de la 13 ani din cauza situației financiare precare a familiei, a devenit antreprenor și în doar doi ani a deschis unul dintre primele magazine cu articole pentru fitness din America de Nord, dezvoltând afacerea și apoi vânzând pachetul majoritar de acțiuni unei corporații din topul Fortune 500 – a devenit astfel milionar.

pe valoare.