The Simple Path to Wealth

The Simple Path to Wealth

J.L. Collins

Carte oferă o abordare simplă și practică a gestionării finanțelor personale și a investițiilor, oferind sfaturi clare și concise pentru economisire, investiții și planificare financiară pe termen lung. Autorul încurajează cititorii să urmeze un plan de economisire regulată și să investească într-un portofoliu diversificat, în loc să încerce să prevadă fluctuațiile pieței și să se implice într-o tranzacționare excesivă. Sunt abordate și subiecte precum gestionarea datoriilor și a cheltuielilor, planificarea financiară pe termen lung și pregătirea pentru retragerea din activitatea profesională. The Simple Path to Wealth este o carte utilă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile financiare și să-și construiască un viitor financiar stabil și sigur.

Cartea este scrisă într-un stil accesibil și ușor de urmărit și se concentrează pe ideea că, pentru a reuși în finanțele personale, este necesar să urmați un plan simplu și să vă concentrați pe ceea ce este important.

„În jungla întunecată, uluitoare, infestată de capcane ale dezinformării și ale ghicitorilor opace, care este lumea investițiilor, J.L. Collins este vrăjitorul părintesc de pe marginea căii, oferind o hartă simplă, cuvinte calde de încurajare și instrumente pentru a crea drumul cu încredere. Nu vei găsi niciodată un consilier mai înțelept cu o inimă mai mare.”

Malachi Rempen, realizator de film, caricaturist

Cartea a fost publicată în 2016 de Editura Createspace Independent Publishing Platform.

Despre autor

J.L. Collins este investitor american și autor cunoscut pentru „The Simple Path to Wealth”, carte care a devenit o sursă populară de informații pentru construirea de portofolii și gestionarea banilor. J.L. Collins administrează și un blog său personal și desfășoară multiple alte activități de cercetare și educație financiară.