Execuția – disciplina de a duce lucrurile la bun sfârșit

Larry Bossidy, Ram Charan

Orice companie poate să contracteze cei mai renumiți consultanți de management pentru a crea o strategie de vârf … orice companie poate să atragă cei mai buni angajați … orice companie poate să aibă fluxuri operaționale excelente … Cu toate aceasta nu toate companiile care au o strategie de vârf, angajați de top și fluxuri operaționale excelente sunt performante. Execuția strategiei și legătura dintre strategie, resursele umane și operațiuni este ceea ce face diferența.  În cartea Execuția – disciplina de a duce lucrurile la bun sfârșit autorii explică cum disciplina în execuție, oamenii potriviți pentru fiecare poziție din organizație și eficacitatea planurilor operaționale care pun strategia în practică, au rezultate financiare mult mai bune și sunt văzute mult mai bine de piețele financiare. Cartea este scrisă și recomandată pentru orice lider sau lider aspirant al unei companii sau organizații.

„Dacă vrei să fi un CEO sau dacă ești un CEO și vrei să-ți păstrezi slujba citește Execuția – disciplina de a duce lucrurile la bun sfârșit și pune la lucru principiile din carte.”

Michael Dell – Președinte și CEO, Dell Corporation

„Sfaturi bune și practice despre cum să faci lucrurile să se întâmple.”

Ralf Larsen – Președinte și CEO, Johnson & Johnson

Cartea este publicată în 2011 de Editura FinMedia, București.

Despre autori:

Ram Charan este un consultant de afaceri, vorbitor și scriitor american de origine indiană. În 2012 a creat un program de leadership care reunește, pentru prima dată, instrumente de abilitare profesională și personală. Revista Fortune îl numea la acel moment „cel mai influent consultant de management în viață”.

Larry Bossidy este scriitor american și fost om de afaceri (pensionat). A ocupat funcția de CEO al AlliedSignal (mai târziu Honeywell) în anii ‘90, înainte de care a petrecut mai bine de 30 de ani la General Electric ocupând poziții de top management.