Ascultă! Arta comunicării eficiente

Dale Carnegie & Associates

A învăța despre diferitele moduri de comunicare este o oportunitate pentru dezvoltarea personală. Cartea lui Dale Carnegie Ascultă! Arta comunicării eficiente scoate în evidență ascultarea activă și modul de comunicare cu alte persoane, având la bază stilurile lor de ascultare. Avem posibilitatea de a învăța cum să ne schimbăm modul de comunicare pentru ca acesta să se potrivească cu felul de înțelegere al altor persoane.

În această carte identificăm o multitudine de îndrumări pentru ca cititorii să devină ascultători mai buni și, de asemenea, prin exemplele prezentate pe parcursul cărții să se identifice fiecare și să își poată vedea adevăratele defecte care pot fi corectate. Pe întreg parcursul cărții sunt utilizate exemple reale și multe tehnici care pot fi ușor de asimilat dar și exerciții practice pentru a deveni un mai bun ascultător și a fi ușor de ascultat și înțeles.

„Plină de sfaturi bune despre cum să devii un ascultător mai bun.”

Goodreads

Cartea a fost publicată în 2021 de Editura Curtea Veche, București.

Despre autor

Dale Breckenridge Carnegie este un celebru scriitor american care a abordat în cărțile sale teme precum dezvoltarea personală, formarea corporativă, discursul public etc. În 1926 a apărut prima publicație a lui Carnegie cu titlul „Public Speaking: a Practical Course for Business Men”, care a fost redenumită mai târziu (1923) „Public Speaking and Influencing Men in Business”. „How to Win Friends and Influence People” a fost cea mai renumită carte scrisă de Dale Carnegie, publicată în anul 1937 de Simon & Schuster, care până la moartea autorului s-a vândută în aproximativ cinci milioane de exemplare și tradusă în 31 de limbi.