Ce este educația financiară … de fapt? De ce bogatii devin si mai bogati?

Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki, autorul celebrei cărți Tată bogat, tată sărac care a schimbat percepția a zeci de milioane de oameni din întreaga lume despre bani, își continua pledoaria în această carte, încercând să explice cititorilor alte aspecte ale unei lumi în continuă schimbare și transformare. Această carte nu este doar despre supraviețuirea financiară în societăți extrem de competitive, ci și despre construirea unui nou viitor financiar. Autorul opinează că „sistemul educațional este cel care provoacă decalajul dintre bogați și toți ceilalți”. El explică de ce diferența dintre bogați și toți ceilalți crește și motivul pentru care cei ce doar economisesc sunt în final perdanți. Paradoxal, Kiyosaki argumentează convingător că datoriile și impozitele îi fac pe bogați mai bogați, iar educația tradițională determină mulți oameni cu un nivel înalt de educație să trăiască prost.

Ce este educația financiară … de fapt? De ce bogații devin și mai bogați? conține informații prețioase despre cum să ne gestionăm fluxul de numerar, impozitarea, datoria, cum putem economisi și investi pentru a deveni mai bogați și, de asemenea, cum să profităm de principalele crize mondiale.

„Banii sunt o limbă, a învăța să fii bogat seamănă cu învățarea unei limbi străine și este nevoie de timp și de exersare.”

Financial Times

 

Cartea este publicată în 2018 de Editura Curtea Veche Publishing.

 

Despre autor:

Robert T. Kiyosaki este un autor american de origine indiană, autor a 26 de cărți motivaționale care s-au vândut în aproape 26 de milioane de exemplare.