Noaptea albă a universităților

Speakeri

alexandra

Alexandra Bontaș

lector ASF, formator
paul dumitru

Paul Dumitru

dr, MBA, CPCU – lector ASF
dan chitic

Dan Chitic

lector ASF
WhatsApp Image 2023-03-08 at 10.50.07

Vlad Nicolăescu

lector ASF

Noaptea Albă a Universităților, ediția a III-a

Care este data și ora exactă a desfășurării Nopții Albe a Universităților?

Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai 2024 și va avea loc între 17:30-23:00.

Unde va avea loc evenimentul și care sunt modalitățile de acces?

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE, din strada Mihail Moxa 5-7, Sector 1, București – harta atașată. Mijloace de transport în comun: metrou (Stațiile Romană, Victoriei sau Gara de Nord) și troleibuz (liniile 65, 79, 86, 97).

Care sunt activitățile principale programate la această ediție a Nopții Albe a Universităților?

Programul va conține o mulțime de întâlniri și prezentări din partea unor personalități din lumea business-ului, vedete din lumea muzicii și din cea sportive. Puteți participa și la activități de dezvoltare personală și workshop-uri de educație financiară, puteți afla despre oportunități de carieră, puteți participa la concursuri cu premii sau doar să vă bucurați de atmosfera unei seri studențești!

Cine poate participa la eveniment?

Evenimentul este dedicat tuturor studenților din București.

Cât costă participarea și cum mă pot înscrie?

Participarea este gratuită și nu este nevoie de înscriere.

MARKETPLACE

Te așteptăm în zona fizică în care se întrec mai multe companii mari, prezentând într-un format interactiv și atractiv ce fac ele, ce servicii și produse comercializează ș.a. Va fi o „piață” unde sunt prezenți marii jucători economici și financiari și unde tu poți afla mai multe dar poți și să le „testezi” rezistența!

Vei avea parte nu numai de cunoaștere, dar și de o experiență inedită și de multe cadouri! Nu rata să treci prin Marketplace!

Te vei întâlni cu: ASF, ASE, BVB, UNSAR, Estinvest, Bergenbier, Zentiva, Coface, Groupama, Banca Transilvania, Inditex (Zara), KPMG, PwC, Prime Transaction, Tradeville, Autonom, Hidroelectrica, NN, Eurolife, BCR Asigurări, Asirom, Nestle

CONCURSURI CU PREMII INSTANT

Pentru a face seara și mai specială, participanții au pregătită o surpriză: premii atrăgătoare! Cum poți participa? Simplu! Răspunzi la o întrebare, îți faci vocea auzită … Te poți număra printre norocoșii din această seară, trebuie doar să te faci remarcat de omul „invizibil” care te caută și care dă premii … Stai până la sfârșit și fii prezent pentru a-ți revendica premiul pe loc!

COLȚUL DE TRANZACȚIONARE

Dacă îți dorești să investești și să câștigi bani prin intermediul bursei, dar nu știi cum, poți veni la Colțul de tranzacționare amenajat de Bursa de valori București și Estinvest SA. Aici ai parte nu numai de explicații din care poți afla mai multe despre cum funcționează piața de capital și cum poți fii și tu investitor, dar vei vedea demonstrații practice și vei putea experimenta chiar tu, fără a risca banii proprii, folosindu-te de platforma demo.

Îndrăznește să afli mai multe și ia atitudine față de viitorul banilor tăi!

Cum ajungi:

Locația: : Academia de Studii Economice – Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori

Adresa: Clădirea Mihail Moxa, Strada Mihail Moxa 5-7, București 010961