Un IQ financiar mai bun. Cum să-ți folosești banii mai cu cap

Robert T. Kiyosaki

Un IQ financiar mai bun. Cum să-ți folosești banii mai cu cap face parte din seria cărților scrise de Robert Kiyosaki și prezintă într-un mod clar, pe înțelesul tuturor cititorilor, principiile cheie ale inteligenței financiare, precum: cum să îți suplimentezi sursa veniturilor și să îți planifici viitorul financiar, cum să îți protejezi banii în anumite situații cheie, cum să îți bugetezi și să îți folosești finanțele personale și cum să îți îmbogățești cunoștințele financiare pentru a crește veniturile.

„Nu lucra pentru bani, lasă banii să lucreze pentru tine” arată un mod aparte de a privi lucrurile, cum ne-am putea deschide ochii în momentul în care suntem blocați în așa numita „cursă a șobolanilor” și ce ar trebui făcut pentru a putea evada din astfel de situații. Autorul folosește pe întreg parcursul cărții cuvinte simple și explică unde greșim atunci când vorbim despre momentele din viață în care dorim să acumulăm cât mai multe venituri pentru a avea o situație financiară prosperă și sănătoasă. Creșterea IQ-ului financiar este un început foarte bun pentru a ne îmbunătății cunoștințele financiare.

„Aceasta carte nu conține sfaturi financiare. Dar te ajuta să devii mai inteligent în plan financiar, așa încât să poți înțelege informațiile pe care le primești și să-ți găsești propria cale spre nirvana financiară. Pe scurt, să ajungi bogat devenind mai inteligent.”

Robert T. Kiyosaki

Cartea este publicată în 2011 de Editura Curtea Veche, București.

Despre autor:

Robert T. Kiyosaki este un autor american de origine indiană, autor a 26 de cărți motivaționale care s-au vândut în aproape 26 de milioane de exemplare.